Gyűjtőtársak honlapjai
Látogasd meg a honlapom, kattints a fenti bannerre!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
 
Salamon Istvánnak és Szűcs Lászlónak a Magyar Rádió volt munkatársainak, az Egyesületünknek nyújtott támogatásért és a sok-sok önzetlen segítségért adtunk át okleveleket 2018. májusi közgyűlésünkön, jó egészséget kívánunk.
 
Oklevél sorszáma: 0011. (S.I.) és 0012. (Sz.L.)
 
 

A múlt évi (2015) tisztújító közgyűlésen kérte felmentését Szántó László, egyesületünk pénztárosa. Éveken át végezte ezt a meglehetősen időrabló, nagy figyelmet kívánó munkát. Laci, ezzel az oklevéllel köszönjük eddigi lelkiismeretes munkádat, kívánunk további eredményes gyűjtő munkát, és hozzá jó egészséget!

Irházi Sándor

Oklevél sorszáma: 0008.
Kóger László nevéhez fűződik. Tizennyolc éven keresztül – még a hivatalos bejegyzés előtt is – képviselte szervezetünket. Áldozatkész munkája eredményeképpen ma mintegy 350 tagot számlál egyesületünk, és szakmai körökben is elismerik a tevékenységünket. Múlt évben (2015) kérte felmentését a munka alól, azzal a kiegészítéssel, hogy a szakmai munkában továbbra is tevékenyen részt kíván venni. Laci, mi ezzel az oklevéllel köszönjük meg az eddigi munkádat, továbbra is számítunk a véleményedre, tapasztalatodra, tudásodra!
Tréfás kiegészítésként az oklevél mellé még egy meglepetés is jár. Hogy a megszámlálhatatlanul sok rádiód mellé legyen még egy, készítettünk egy rádió modellt - vagy modell rádiót - ajándékként. (Valaki mindjárt el is nevezte plexirádiónak.) Megjegyzendő, az oklevelek adományozásának és a „plexirádió” építésének az ötlete is Kóger Lacitól származik.
Köszönjük az eddigi felelősségteljes munkádat, kívánunk további eredményes gyűjtést és mindehhez jó egészséget!

Irházi Sándor

Oklevél sorszáma: 0007.


Egyesületünk közgyűlésein visszatérő vendégként üdvözölhettük Heckenast Gábor urat. Munkáját sok évtizeddel ezelőtt a Magyar Rádióban kezdte, és nevéhez fűződik az 50-es években újdonságnak számító magnetofontechnika hazai kidolgozása. Elméleti és gyakorlati munkássága szakmailag és erkölcsileg példamutatónak számít. Több szakkönyvet írt, munkája megalapozta az elismert magyar magnetofongyártást. Összejöveteleinken már másodszor tartott érdekes előadást a hazai magnetofon és magnetofonszalag gyártás megindulásáról, nehézségeiről, sikereiről.
Fáradozását egy oklevél átadásával ismerte el egyesületünk, további jó munkát és jó egészséget kívánva.

Irházi Sándor

Oklevél sorszáma: 0006.
Az egyesületünk elismerésben részesítette Biliczky István tagtársat, a másfél évtizedes újságszerkesztési munkájáért. A már hagyományosnak mondható oklevelet a legutóbbi közgyűlésen adtuk át.
Gratulálunk és további jó munkát kívánunk!

Irházi Sándor

Oklevél sorszáma: 0005.Az egyesület megalakulásától több éven át végezte az Egyesületünk pénztárosi munkáját. Ezzel az oklevéllel köszönjük meg azt a sok munkát, amit a közösségünkért végeztél. Az oklevelet 2014. május 11-i közgyűlésén adtuk át Irházi Sándornak. További jó egészséget és sikeres gyűjtői munkát kívánunk.

Oklevél sorszáma: 0004.Az egyesület megalakulásától 15 éven át Szécsényi Lajos segítette a Nosztalgiarádió Hírújság nyomdai előkészítését, nyomtatását. Ezzel az oklevéllel köszönjük meg azt a sok munkát, amit a közösségünkért végeztél. Az oklevelet 2013. május 13-i közgyűlésén szerettük volna átadni, azonban csak 2014. február 08-i börzén sikerült. További jó egészséget és sikeres gyűjtői munkát kívánunk.

Oklevél sorszáma: 0003.

alt


Egyesületünknek igen nagy segítséget jelent, hogy a közgyűléseinket, börzéket a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban rendezhetjük meg. (A „Puskás börzék” tulajdonképpen fogalommá váltak a rádióamatőrök körében is). Mindezt elsősorban az iskola igazgatójának, dr. Horváth László Ferencnek - „Laci bácsi” - köszönhetjük, aki felismerve és felkarolva a mi egyesületi munkánk és az amatőrök tevékenységének jelentőségét, helyet biztosít a rendezvényeink számára.

Ezt a lelkiismeretes tevékenységet az egyesületünk a legutóbbi közgyűlésen (2012. május 13.) egy oklevél átadásával ismerte el.

Oklevél sorszáma: 0002.

alt 

Laci, köszönjük odaadó munkádat és jó egészséget kívánunk!

Irházi Sándor


Az egyesületünk titkári teendőit tizenhárom éven keresztül dr. Simoncsics László intézte. Lelkiismeretes tevékenységét az egyesület a 2011. november 06-i közgyűlésen egy oklevél átadásával ismerte el.

Oklevél sorszáma: 0001.

alt 

Laci, még egyszer köszönjük odaadó munkádat és jó egészséget kívánunk!

Additional information