Gyűjtőtársak honlapjai
Látogasd meg a honlapom, kattints a fenti bannerre!

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 


2015 őszén Breitenfurtban

Bemutatok néhány képet a szokásos Breitenfurt-i börzéről. A szokásos helyen megtartott eseményen most is több szép rádió, műszer talált új gazdára.
Talán egy picit most kevesebb volt a kifejezetten mutatós készülék, de azért nem szomorkodhatunk, érdemes volt elmenni.

Irházi Sándor

A börzén készült képekből néhány kedvcsinálónak.


Breitenfurt-i börze, 2014. szeptember

Ragyogó időben kirándulhattunk Ausztriába, a hagyományos rádiós börzére. A megszokott helyen, nagyjából az eddigi résztvevőkkel már ismerősként üdvözölhettük egymást. Örömteli, hogy egyre több a magyar látogató. Most is láthattunk néhány szép, s érdekes készüléket.

Íme itt néhány, a börzén készült kép.

Irházi Sándor


 
Breitenfurth, 2014. tavaszi börze

Egy újabb képes beszámolóm az tavaszi Breitenfurth-i börzéről. A megszokott helyen megrendezett vásárnak most is nagy sikere volt. Egyre több a magyar látogató, sőt a magyar árus is. A börzén készült képekből néhány kedvcsinálónak.

Irházi Sándor


 

Breitenfurth, 2013 őszi börze

 Itt van a – már talán hagyományosnak mondható – képes beszámolóm az őszi Breitenfurth-i börzéről. A megszokott helyen megrendezett vásárnak most is nagy sikere volt. Egyre több a magyar látogató, sőt a magyar árus is. A börzén készült képekből néhány kedvcsinálónak.


Irházi Sándor
2013 áprilisi börze Breitenfurthban

A szokásos Breitenfurth-i börzéről készítettem néhány fotót 2013. április közepén. Itt közreadom a legsikerültebbeket, legérdekesebbeket. Az eddigieknél több készülék kereste és találta meg új gazdáját. Az árak a megszokottak voltak. Íme a képek:

Irházi Sándor


2012-s börze Breitenfurthban

Idén (2012.) is megrendezték osztrák barátaink a tavaszi börzét Breitenfurthban. Ismét igen sok készülék és alkatrész várta új gazdáját. A választék kicsit több volt a tavalyiaknál, de akkor talán szebb készülékek voltak. Az árak is magasabbnak tűntek a tavalyiaknál… De beszéljenek inkább a képek! Íme:

Irházi Sándor

Additional information